Kosten

Deze lesperiode loopt tot de Meivakantie. Iedere les duurt 75 minuten.

Meedoen in één van de groepen kost € 8,50 per les.

PROEFLES
Lijkt het je leuk, maar weet je het nog niet zeker? Doe dan 2 proeflessen. Na de 2e keer geef je door of je blijft of dat je stopt. De proeflessen zijn niet gratis, ze kosten €8,50 net als een gewone les, alleen zit je niet meteen vast aan 8 lessen en mag je een paar keer uitproberen hoe je het vindt. Na de 2e les hoor ik graag of je wel of niet doorgaat. Stop je, dan betaal je voor de 2 lessen die je meegedaan hebt, ga je door dan zie ik je de week erna gezellig weer en betaal je dan voor het hele blok.

LES GEMIST?
Als je van tevoren weet dat je één of twee keer niet kunt komen, kun je ervoor kiezen om losse lessen te betalen. Een losse les kost 1 euro meer per les (€9,50), maar je bent dus geen geld kwijt als je niet kunt komen. Ook kunnen we samen kijken of er die week een les op een andere dag of ander tijdstip is waar je voor een keer kunt meedoen.

Als je losse lessen af wil nemen, moet dit wel aan het begin van het betaaltermijn met mij afgesproken zijn. Dus achteraf geld terugstorten voor gemiste lessen is niet mogelijk.

VRIEND(INNETJE) MEENEMEN?
Wil je graag een vriend of vriendin meenemen naar tekenles? Gezellig! Maar stuur vantevoren even een berichtje om te overleggen of er een plaatsje vrij is. De les voor je vriend(in) kost ook €8,50.

INSTROMEN
Als er vrije plaatsen in een groep zijn, kun je op ieder moment “ instromen” je betaalt dan het resterende aantal lessen van dat blok. De lessen staan op zichzelf dus het is geen probleem om halverwege in te stromen.

SCHOOLVAKANTIES
Tijdens schoolvakanties is er geen les. Soms organiseert de Tekenbrigade workshops in de vakantie waarvoor je je extra op kunt geven.

LOSSE LES Nu en dan een losse les nemen mag ook (€9,50) maar dan wel graag eerst overleggen (app-je sturen) of er plaats is tijdens het lesuur dat je mee wil doen. Kinderen die wekelijks komen hebben wel voorrang en vol is dan vol….

Als je geen losse lessen afneemt, is het de bedoeling dat het gehele bedrag bij aanvang van de lesperiode betaald wordt (tenzij we samen iets afgesproken hebben over een wenperiode).

Het lesgeld graag bij de eerste les meenemen of overmaken op:

NL17ABNA0809726475 tnv Ramoon Illustraties (graag naam van uw kind en les dag/uur vermelden).

Voor gezinnen met lagere inkomens, is er de volgende mogelijkheid:
Bij het Jeugdfonds Sport & Cultuur Haarlem kan er via een intermediair, bijvoorbeeld een leraar van school, subsidie worden aangevraagd. In deze spelregels staat hoe het precies werkt en de intermediair kan zich hier aanmelden.

Het is goed om bij het verlenen van diensten een aantal regels en voorwaarden te stellen. Dit schept duidelijkheid en voorkomt vragen en vervelende situaties. De Algemene Voorwaarden van de Tekenbrigade kunt u hier lezen.