Partijtje ?

De Tekenbrigade is wel in voor een creatief feestje!

Lijkt het je leuk om je feestje door de Tekenbrigade te laten verzorgen? Neem dan contact op door een appje te sturen of te bellen: 0622669896 of stuur een e-mail: tekenbrigade@gmail.com

Dan kunnen we samen jouw wensen en mijn mogelijkheden bespreken. Ik kan met mijn spullen naar een door jou gekozen locatie komen, of je kunt met de feestvierders naar mijn grote “tekenkeuken” komen.

Omdat de Tekenbrigade op woensdag, donderdag en vrijdagmiddag druk is met het geven van tekenlessen, kunnen partijtjes in de tekenkeuken alleen op dinsdag geboekt worden. In het weekend kan ik een partijtje bij jullie thuis verzorgen.

Hieronder wat voorbeelden van partijtjes. Heb jij een ander idee? Wie weet kunnen we dat ook doen, alles is bespreekbaar.

Maak je eigen schilderijtje (met een thema gekozen door de jarige)

We kunnen een thema uitwerken, bijvoorbeeld “Selfie” zoals we op het feestje van deze coole jongens hebben gedaan. Iedereen ging trots met zijn eigen gemaakte schilderij naar huis. Misschien wil jij wel een fantasie dier maken of een robot of een eenhoorn, zeemeermin of iets tótaal anders! Laat maar weten in overleg kan (bijna) alles.

Dit partijtje duurt ±1,5 uur en kost €12,50 per kind

 

Versier je eigen bordje

Ook leuk! Bij dit partijtje krijgt iedereen een eigen porseleinen bord. Eerst maken we een ontwerp op papier (en natuurlijk zorg ik ook voor leuke voorbeelden) en daarna mag je met de speciale porseleinstiften je ontwerp op een bord maken. Thuis moet het bord nog even in de oven en voortaan eet jij altijd van je eigen ontworpen, unieke bord!

Dit partijtje duurt ± 2 uur en kost €15,- per kind

 

Handletteren voor kinderen (vanaf 8 jaar)

Je gaat samen met  je beste vrienden en vriendinnen leren om allerlei mooi lettertypes te schrijven; grote, kleine, lange, korte, dikke en dunne letters. Maar ook Krulletters, schaduwletters, ballonletters, Halloween letters, fantasieletters en nog veel meer. Ook maken we er randjes, versiersels en grappige kleine tekeningetjes bij, dat heet doedelen. We maken kaartjes en je krijgt een dunschrijver en handletter-werkboek mee naar huis, zodat je thuis nog lekker door kunt oefenen.

Dit partijtje duurt ± 2 uur en kost €15,- per kind.