Volwassenen

Eind mei starten er weer nieuwe tekenaVonden voor volwassenEn!

Een cursus WAT?

Vul je schetsboek!  Vanaf 21 Mei start deze cursus voor volwassenen. Acht dinsdag-avonden gaan we met een groepje mensen aan de slag met verschillende thema’s. Op de eerste avond ontvangt iedereen zijn eigen A5 schetsboek met harde kaft en lekker dik papier. Dit wordt de komende weken je werkboek. Het fijne aan een schetsboek is dat het van jou -en jou alleen- is. Je mag er in doen en laten wat je wil. Het hoeft niet prachtig of hoogstaand te zijn, je kunt er lekker in krabbelen/ schetsen/ knippen/plakken/krassen. Net als de anderen, dus wees niet bang dat je niet goed genoeg kunt tekenen, want daar gaat het in deze cursus helemaal niet om!

Waar gaat het dan wel om?

Het gaat erom dat je iedere week heerlijk één avondje voor jezelf en je creatieve uitspattingen kunt reserveren. Wanneer nam jij voor het laatste de tijd om een avond te tekenen?  Vaak gun je jezelf daar de tijd niet voor, er is altijd wel iets dat voorrang krijgt, terwijl het zo héérlijk ontspannend werkt! Of je wordt al moe bij de gedachte dat je dan papier en tekenspullen moet pakken/zoeken. Terwijl je het vroeger misschien zo graag deed…

Iedere keer zorg ik voor een nieuw thema, zodat we een leidraad hebben. Dat thema mag je heel ruim nemen. Zodat je er altijd wel een draai aan kunt geven en iets tekenen dat jou aanspreekt. Vind je het lastig iets te verzinnen? Geen paniek, ik maak voor elk thema een inspiratie-bord over het thema zodat je misschien toch op een idee komt. Weet je niet hoe je het moet tekenen? Dan kan ik je op weg helpen. Het gaat er dus om je fantasie te gebruiken en lekker ontspannen met anderen creatief bezig te zijn.

Een tafel vol allerhande materialen staan voor je klaar om te gebruiken!

WAAR?

De Tekenbrigade voor kinderen is bij mij thuis aan de keukentafel, maar omdat we nu ‘s avonds aan de slag gaan (en mijn gezin daar niet echt op zit te wachten 😉) heb ik een andere locatie gezocht en gevonden! En die locatie is 15 meter verderop! Collette van Bailine Haarlem is zo aardig om haar studio aan mij te verhuren! Ideale locatie dus. Het adres: Marnixplein 21 in Haarlem.Wanneer?

We starten dinsdag 21 Mei 2019 en hebben dan 8 tekenavonden. We starten om 19.30 uur en eindigen om 21.30 uur.

Wat kost het?

De prijs voor deze cursus is €125,- dit is inclusief materiaal, koffie/thee en koekjes.